במעמד אישי ציבור וחברי כנסת נערך מעמד חנוכת הבית של דירת עלי שיח בגבעת שמואל

במעמד אישי ציבור וחברי כנסת נערך מעמד חנוכת הבית של דירת עלי שיח בגבעת שמואל

במעמד אישי ציבור וחברי כנסת, התקיימה בגבעת שמואל, חנוכת הבית לדירת המגורים החדשה של 'עלי שיח' בעיר. הדירה נועדה לשמש כמקום מגורים לנערות מתבגרות על הרצף האוטיסטי. הנערות נמצאות במסגרת לימודים ולומדות לתפקד באופן עצמאי. לאחר סיום שנות הלימוד צפויות הנערות להשתלב במרכזי התעסוקה ופתרונות התעסוקה של 'עלי שיח'. הדיירות מלוות על ידי הצוות המקצועי של 'עלי שיח', המעניק להם את המעטפת הדרושה ואת כל הכלים על מנת שיוכלו לנהל חיים עצמאים במידת האפשר.

באירוע השתתפו ההורים הסבים והסבתות ובני המשפחה של הנערות הדיירות. ההורים הדגישו את החשיבות שיש לדירה עבור הילדה שלהם. אחת הסבתות סיפרה בהתרגשות ובדמעות, כי המעבר לדירה ממש חולל מהפך אצל הנכדה שלה, שהפכה מילדה תלותית לנערה עצמאית.

את האירוע כיבדו בנוכחותם ראש עיריית גבעת שמואל יוסי בורדיני, יו"ר ועדת הבריאות של הכנסת ח"כ אריאל בוסו, סגנית שר האוצר ח"כ מיכל וולדיגר והנהלת 'עלי שיח' בראשות היו"ר והמייסד הרב חיים פרקל.

הגב' אסתי פוזנר מנהלת מערך הדיור של 'עלי שיח' באזור המרכז, שהנחתה את האירוע, הרחיבה על הפתרון הייחודי של מערך הדיור של 'עלי שיח'. היא ציינה, כי מערך הדיור של 'עלי שיח' נמצא בהתפתחות מתמדת בדגש על אזור המרכז.

ראש עיריית גבעת שמאל מר יוסי בורדיני, בירך את עמותת 'עלי שיח', על חנוכת הבית ועל הזכות להקים בית עבור הנערות המתבגרות. יו"ר ועדת הבריאות של הכנסת ח"כ אוריאל בוסו: 'יש לנו את הזכות להיות בחנוכת הבית, למקום שהוא בית לא רק עבור הנערות הללו, אלא עבור מתבגרים ומתבגרות בכל רחבי הארץ ש'עלי שיח' בראשות הרב חיים פרקל מעניקים להם פתרונות דיור ותעסוקה ועוד'.

סגנית שר האוצר ח"כ מיכל וולידגר:  'כמי שנושא בריאות הנפש והטיפול באנשים שיש להם מוגבלויות, קרובה לליבי, אני שמחה להיות בחנוכת הבית, של בית שנותן תקווה לנערות הללו. אני רוצה להודות לעמותת 'עלי שיח' ולעומד בראשה הרב חיים פרקל, על הפעילות המבורכת שהם עושים ועל העבודה המופלאה שדואגת לשלב את אותם אוכלוסיות בתוך החברה'

יו"ר 'עלי שיח' הרב חיים פרקל: ' 'עלי שיח' מקדמת את הנושא של שילוב האוכלוסיות עם המגבלות בחברה שלנו. מערך הדיור הוא כלי חשוב מאוד בשילובן של המתבגרות הללו בחברה. אנחנו רוצים להודות לכל אלו שבאו לכבד את הדיירות ביום חגן. ראש עיריית גבעת שמואל מר יוסי בורדיני, יו"ר ועדת הבריאות ח"כ אוריאל בוסו, סגנית שר האוצר מיכל וולדיגר. ולכל הצוות המקצועי של 'עלי שיח' ולמנהלי מערך הדיור, שבזכותם הגענו לרגע המשמח הזה'.

 

מה עוד חדש בעלי שיח

זכייה פי 3 – הצטרפו להגרלת עלי שיח

לקרוא עוד

יו"ר 'עלי שיח' בפגישה מקצועית עם שר הרווחה הרב יעקב מרגי: "השילוב של אנשים עם מוגבלויות בחברה הוא אחד האתגרים החשובים בימינו"

לקרוא עוד

ביקור של רב קהילת "שערי ציון" מפלעטבוש במרכז התעסוקה המדהים שלנו באשדוד

לקרוא עוד

מרתק: שיח ידע

לקרוא עוד

פרויקט חדשני וראשון מסוגו – לומדים הלכות בעלי שיח

לקרוא עוד

סיור צוות מרכז האבחון בראשות פרופסור טננבאום מביה"ח הדסה הר הצופים

לקרוא עוד

חברי הנהלת קק"ל השתתפו בסיור מעמיק במוסדות "עלי שיח" .

לקרוא עוד

חדש!! סיורים מרתקים לקבוצות

לקרוא עוד

קורסים חדשים במחלקת עימנו

לקרוא עוד

קורס פסיכולוגיה לנשות "מערך אופק"

לקרוא עוד

חנוכה תשפ"ג בעלי שיח

לקרוא עוד

בעלי שיח מתאבלים יחד עם כל עמ"י בפטירת הגאון הרב חיים דרוקמן זצ"ל

לקרוא עוד

!פתאום יש לי בשביל מה לקום בבוקר. העבודה נותנת לי טעם לחיים

לקרוא עוד

עבודה עם סיפוק , בביה"ח הדסה עין כרם .

לקרוא עוד

נופשון תשע”ה חזר להסטוריה

לקרוא עוד

קיץ חם בעלי שיח! רגעים בלתי נשכחים מנופשון קיץ תשפ”ב

לקרוא עוד

נופשון תשפ”א צפו בקולולם המרגש

לקרוא עוד

דיירי עלי שיח משפיעים בקלפי!

לקרוא עוד

!נופשון קיץ בעלי שיח

לקרוא עוד

כנס חיזוק והתרמה למדריכות לקראת הקמפיין של עלי שיח

לקרוא עוד

כנסי אלול בכל האגפים של עלי שיח

לקרוא עוד

רכב חדש מצטרף למערך השינוע המיוחד של עלי שיח

לקרוא עוד
כלי נגישות
זכייה פי 3 – הצטרפו להגרלת עלי שיח
יו"ר 'עלי שיח' בפגישה מקצועית עם שר הרווחה הרב יעקב מרגי: "השילוב של אנשים עם מוגבלויות בחברה הוא אחד האתגרים החשובים בימינו"
במעמד אישי ציבור וחברי כנסת נערך מעמד חנוכת הבית של דירת עלי שיח בגבעת שמואל
היי , כיף שבאת לבקר !
איך התרשמת מהאתר?